Bil snurret rundt torsdag morgen

Ellers har det vært ei rolig natt i Namdalen.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Torsdag morgen fikk politiet melding om at en bil har snurret rundt på vegen ved Ottersøy-korsen i Nærøy. Politiet har ikke rykket ut, men personene som var involvert ble tilsett av noen fra helsevesenet. De skal være helt uskadd etter hendelsen.

Ellers har det vært ei stille og rolig natt i Namdalen, melder politiet.


Tre førerkort røk i 60-sone

UP beslagla tre førerkort under en laserkontroll på Trones onsdag.


Nyheter

På namdalsavisa.no kan du lese om Duha Turani, som flyktet fra krigen i Syria og skal gå Flyktningerennet for første gang. Du kan også om Prudence-medlemmene som har funnet tilbake til gamle takter, og er tilbake i studio for å spille inn ny musikk.


39 timer i lastebil med torsk til Nederland

Fisk har det travelt. Fra vi satte oss i den ferdiglastede traileren inne på området til Rørvik Fisk og til vi lastet av fisken fra Namdalskysten i Yerseke sør i Nederland, tok det 39 timer. Det gir en gjennomsnittshastighet på 60 kilometer i timen.


I Trønder-Avisa kan du lese om at verken Nord-Trøndelags første kreftsykepleier, Irene Hoven Edna, eller ektemannen Tom-Harald har planer om å gi seg med arbeidet på Kreftpoliklinikken.

Adressa skriver om at regjeringen strammer inn støtten til arbeidsløse, og toppsaken på VG torsdag morgen er at førerkortforskriften, som ble skjerpet inn i oktober, er pinlig nøyaktig på hvor mange piller du kan hive i deg før du setter deg bak rattet. Tar du sovemedisin, smertestillende eller angstdempende midler kan du miste lappen hvis du ikke passer på.


Freeski-kjører fra Namsos med store ambisjoner for framtida

Sebastian sikter mot verdenseliten

Den neste uka venter både NM- og VM-deltakelse for Sebastian Schjerve, som har satt seg høye mål for sin videre freeski-karriere.

 

Været

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag torsdag:

Aust og søraust bris, frisk bris utsatte steder. Delvis skyet, oppholdsvær, tilskyende, først i sør, fra sent torsdag ettermiddag regn i sør. Torsdag kveld skiftende bris, nordaust frisk bris på kysten. Litt regn, stort sett oppholdsvær i Namdalen. Nedbør som snø over 200-500 m.


Bygger havbrukspark i Flatanger

Havbruksparken er nær fulltegnet

Utviklinga i havbruksnæringa har vært voldsom – og den er på langt nær over. Derfor satses det stort på den nye havbruksparken i Flatanger, som er nær fulltegnet tre måneder før åpning.Kaotisk Kystgruppemøte der kommunereform naturlig nok var et stort tema

Kaotisk Kystgruppemøte avdekket stor uenighet

Det er stort meningssprik imellom politikere og kommuner om vegen videre mot Stortingets vedtak om sammenslåing av de fire kommunene i Ytre Namdal.