KRB skal hylle RBK

Kveli Rånes Bremseth - eller KRB - skal lage det offisielle jubileumsshowet i anledning RBKs hundreårsjubileum.

Drømmejobb Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth er engasjert til å lage RBKs jubileumsshow.  Foto: Pressefoto

NAMDALSAVISA

NA digitalt - kun kr. 49,-

Prøv NA digitalt - kun kr. 49,-


NAMSOS: Etter å ha reist Midt-Norge på kryss og tvers med forestillingene «Det du ikke visste om trønderrocken», «Bygd for fart» og «Hipp hipp hipp» vil Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth nå hylle hele Trøndelags stolthet, RBK. Det er en drømmejobb, skal vi tro trioen.

– Vi forkorter vårt gruppenavn til KRB. Dermed blir det KRB som hyller RBK. Vi føler oss veldig heldige som får denne sjansen, sier Arnt Egil Rånes.

Førstkommende søndag - samme dag som Rosenborg spiller første seriekamp i jubileumsåret - starter billettsalget til jubileumsshowet «Helt i 100».

Premiere i september

Premieredatoen 29. september er valgt med omhu. Denne fredagen vil samtlige Rosenborg-spillere og hele støtteapparatet benke seg i San Siro-salen på Scandic Lerkendal. Salen rommer 800 personer, og det er mulig å gjøre dette til en helaften med jubileumsbuffet i forkant, og ekstraomganger med sang og musikk etter showet.

Skulle du ikke få plass på premieren, så blir det sju muligheter til. Scandic tilbyr showpakker med overnatting.

– Rosenborg er en institusjon med en ærerik historie, og vi vil jobbe hardt for å lage et show som er hundreårsjubilanten verdig, fastslår humortrioen.

Supermann på showlaget

Kveli Rånes Bremseth har forsterket laget i anledning det ærefulle oppdraget. Med seg på scenen har de «Superlaget», som består av RBK-legenden Roar Strand - også kjent som Supermann - artistkometen Charlotte Audestad og humordronninga fra nord, Trine Lise Olsen.

I støtteapparatet har de sterke kreative krefter som Øystein Dolmen, Marianne Meløy og Lornts Mørkved. De har alle bidratt på idé- og tekstsiden, og resultatet skal bli det beste hundreårsjubileumsshowet i Rosenborgs historie, ifølge den rykende ferske pressemeldinga.