Jansrud med klar tale etter nytt superløp av Saugestad i NM

– Stian fortjener plass på verdenscuplaget

Kjetil Jansrud er ikke i tvil etter nok et superløp av Stian Saugestad i NM. Han vil ha namsosingen som fast innslag på verdenscuplaget i alpint neste sesong.

FÅR ROS: Kjetil Jansrud er full av lovord om Stian Saugestad etter namsosingens prestasjoner i NM-løypene i Narvik de siste dagene. – Han har det meste på plass, fastslår Jansrud, som spesielt lar seg imponere over namsosingens stabile kjørestil. En kjørestil som passer godt i verdenscupen, ifølge toppalpinisten.FOTO: ANDREAS BUGGE SANDMO 

NAMDALSAVISA

NARVIK: – Nå er det heldigvis ikke jeg som tar den avgjørelsen, men jeg synes absolutt Stian fortjener å være med der, uttalte Jansrud på direkten etter at namsosingen kjørte inn til NM-sølv i fredagens utforkonkurranse i Narvik.