Namsos med 8. plass i janitsjar-NM

I fjor havnet korpset på tredjeplass, i år gikk det ikke like bra.
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: 5.500 deltakere fra 120 korps var i helga med på NM i janitsjarkorps, som ble arrangert i Trondheim for 28. gang. Norgesmesterskapet gikk av stabelen i Olavshallen, Royal Garden Hotel og Scandic Nidelven Hotel – og det ble konkurrert i åtte divisjoner.

Namsos musikkorps fikk i fjor tredjeplass i 6. divisjon og var nær med å rykke opp til femte. I år gikk det ikke fullt like bra – med 86 (av 100 mulige) poeng endte namsoskorpset til slutt på en 8. plass av 15 deltakerkorps.

Divisjonen ble vunnet av Vålerenga janitsjarkorps med 91 poeng. Den aller gjeveste prisen gikk til Lillestrøm musikkorps, som med 98 poeng i elitedivisjonen endte opp med norgesmestertittelen.