Det ser ut til å bli en grå og regntung dag

Her er NAs morgenoppdatering.
NAMDALSAVISA

Operasjonsleder Bård Krogstad i Trøndelag politidistrikt forteller at det har vært ei rolig natt i Namdalen, og i resten av Nord-Trøndelag.

– Ingen hendelser i Nord-Trøndelag i natt, sier han.

Statens vegvesens nettsider har heller ikke stort å melde om, noe som tyder på at trafikken flyter som normalt i Namdalen mandag morgen..

Det ser ut til å bli en grå og regntung dag i Namdalen, og det vil blåse opp til stiv kuling på kysten. Vinden vil først treffe Vest-Finnmark, før den sniker seg sørover og treffer Namdalskysten i morgen.

Ellers vil vi få en del regn og temperaturene vil ligge på rundt to plussgrader i indre strøk, og fem til seks grader i resten av Namdalen.  Det melder Yr.no.

Det har vært ei begivenhetsrik helg på sportsfronten i Namdalen i helga. I dagens NA kan du lese at omlag 800 gikk Flykningerennet, og at vinner i herreklassen Petter Northug, utropte rennet til Trøndelags viktigste.


Northug vant som han ville

Ingen kunne true Petter Northug i kampen om seieren i Flyktningerennet.

 

Du kan også lese at Liernes kvinnelag i Volleyball berget plassen i førstedivisjon

Les også at det har vært arrangementer på kveldstid i helga, med en fest utenom det vanlige i Kolvereid og Herrenes aften i Overhalla.

Og at Grunnpartner i Overhalla skal bygge mastefundamenter til 62 millioner kroner, i tillegg til at Håkon Bach har fått invilget 260.000 kroner til restaurering av Bachbrygga.


Brauten på andreplass under EM-åpninga

Petter Brauten åpnet glimrende under sesongåpninga for EM i TouringCar i Barcelona denne helga.Espen Fiskum overrasket i NM i nattorientering

Tre sekunder unna gull

– Dette gikk overraskende bra, og langt over forventningene, sier Espen Fiskum etter NM-bronsen.