Redusert framkommelighet på Nærøysundbrua

Her kan du lese hva som har skjedd i natt, og hva dagen bringer i Namdalen.
NAMDALSAVISA

Det har vært en rolig natt for politiet. Operasjonsleder Dag Hjulstad kan fortelle at politiloggen er tom.

Det er redusert framkommelighet og lysregulering på grunn av vedlikeholdsarbeid på fv. 770 på Nærøysundbrua. Statens vegvesen melder at det vil være slik til 12. april klokka 16.

Været

I dag skal det bli en forholdsvis tørr dag i Namdalen, med overskyet og perioder med sol. Temperaturene vil ligge på rundt fem grader i ytre og midtre deler av Namdalen, mens det vil bli et par grader kaldere i Indre Namdal. Det melder Yr.no.

Her er Meteorologisk institutts tekstvarsel for Trøndelag:

Sørvest stiv kuling utsatte steder, utover formiddagen minking til nordvest frisk bris. Regnbyger eller haglbyger, snøbyger over 300-600 moh. Utrygt for torden første del av dagen.

Nyheter

I dagens NA kan du lese blant annet dette:

Bebeore langs Sørsidevegen – fylkesveg 401 i Overhalla mener vegen nå er så dårlig at det går på sikkerheten løs.

Namsosrussen bryter avtalen med skolen og framskynder russefeiringa til 21. april – En uke tidligere enn normalt. Det gjør rektor Steinar Lio på Olav Duun vgs bekymret.

I fjor reise over 10.000 flere passasjerer med bybussen i Namsos enn i 2015. Bybassen økte dermed mest av bussene i Trønderbilene.

Nyetablerte i Vikna reagerer sterkt på endringene i kommunale avgifter. – Unge blir ført bak lyset, mener Guro Schjelderup og Karianne Eidshaug, som begge har kjøpt seg smartbo-leiligheter i Rørvik.

T-A skriver  at det har blitt stadig ferre Bjørner i Norge, men at bestanden i Nord-Trøndelag har gått opp.