Rask og rasende gjeng tilbake for åttende gang

Inngangen til påskeuka byr på ei rekke store premierefilmer.

Nye allianser Det blir interne konflikter når Dom får et tilbud han ikke kan si nei til – selv om det innebærer å gå over til fienden.  Foto: Matt Kennedy

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Ukas store premiere er «Fast & Furious 8», og kommer onsdag. Dom Toretto (Vin Diesel) og resten av crewet har trukket seg tilbake for å leve et normalt liv. Men en mystisk kvinne lokker Dom over på sin side og snart står tidligere venner mot hverandre.

Grøsseren «Get Out» ble en stor suksess i USA, og skal nå skremme namdalske kinogjengere. En ung fotograf inviteres hjem til kjærestens familie, men oppdager snart at noe ikke er helt som det skal.

I «Gråtass redder gården» må Gråtass og Gustav (Elias Søvold Simonsen) trå til når den lille gården til Goggen (Stein Winge) står i fare for å bli slukt av kommunens motorvegplaner.

Det blir mer moro i «The Boss Baby», som er en animert komedie hvor en hel familie blir snudd på hodet når yngstemann på sju år får en ny lillebror. Det hele er fortalt fra hans perspektiv – som er svært fantasifull.

Siste premierefilm er «A United Kingdom», som er basert på den sanne historien om afrikanske Seretse Khama og engelske Ruth Williams. Khama var tronarving til landet som nå er Botswana. I 1948 giftet de seg og trosset sine familier, den britiske kolonimakten og ikke minst nabolandet Sør-Afrika

«Sameblod» fortsetter ei uke til i Namsos.

I helga er det klart for åpning av den nye kinoen i Kuben i Grong. Fredag og søndag blir «Sameblod» den første filmen som vises i det nye lokalet. På Kolvereid vises «Gråtass redder gården» søndag.

Krise Når gården til Goggen står i fare for å bli jevnet med jorda, gjør Gråtass og Gustav alt de kan for å forhindre det.  Foto: Pressefoto