Venstre-leder i påskesteming om kommunetvang, trusler og livet etter politikken

– Overhalla er ikke fredet fordi det er heimkommunen min

Venstre-leder Trine Skei Grande bekymrer seg ikke over dårlige meningsmålinger. Stresset kommer først om det blir for mange gode før sommeren.

Bare sett begynnelsen Venstres leder Trine Skei Grande mener det vil komme enda flere kommunesammenslåinger som den vi ser i Ytre Namdal. – Det som skjer nå, er bare starten. Derfor har vi tegnet kartet noen steder for å få i gang prosessene, svarer hun på spørsmål om hvorfor det ikke brukes tvang i Indre Namdal og Overhalla.  Foto: Bjørn Tore Ness

Jeg blir her fram til det kommer noen som er bedre enn meg.

Trine Skei Grande
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Med måling etter måling som plasserer partiet hennes under – og langt under – sperregrensa, skal Venstres leder Trine Skei Grande bruke den første halvdelen av påskeferien I Trøndelag. Men før hun skulle drikke vin med gode venninner, tok hun en prat med NA.