Kjørte inn i veranda – politiet mistenker promille

To tenåringer kjørte av vegen i fylla og smalt rett inn i en veranda på Spillum natt til lørdag.

KJØRTE I VERANDA: Denne verandaen fikk kjørt seg da den ble truffet av den tjuvlånte bilen med to tenåringer uten lappen i.   Foto: Tone Afteret

NAMDALSAVISA

Klokka 02.52 fikk politiet meldinga, og rykket ut til stedet. Det viste seg at bilen hadde kjørt av vegen, over ei plen, og inn i en veranda på et bolighus. Det var to personer i bilen da utforkjøringa skjedde, og politiet mistenker sjåføren for promillekjøring.

– Sjåføren og passasjeren, som er to gutter på henholdvis 17 og 16 år, ble kjørt til sykehuset for sjekk og framsto som uskadd. Politiet oppretter sak, sier operasjonsleder Johnny Olsen i Trøndelag politidistrikt.

Operasjonsleder Rune Reinsborg opplyser til T-A at guttene skal ha tjuvlånt bilen.

– De skal også ha tyvlånt denne bilen, men det er noe uklart om dette blir fulgt opp. Uansett har de vært beruset og kjørt utfor vegen, og forårsaket materielle skader både på bil, og annenmanns eiendom, sier Reinsborg.