På Skage frivilligsentral ble det innbudt til påskelunsj skjærtorsdag

Brukte påska til å glede andre

Mens andre går på ski i fjellheimen, brukte denne gjengen påska til frivillig arbeid – for å glede sine medmennesker.

FRIVILLIGE De stelte i stand en gedigen påskelunsj for å glede andre. Fra venstre: Kirsten Hildrum, Kjell Øvereng, Per Jakob Rønning, Guri Mette Grande, Brit Rønning, Aud Øvereng, Laila Opdal, Gerd Weglo, Ole Weglo og Karen Vannebo.  Foto: Tone Aftret

NAMDALSAVISA

SKAGE: For på skjærtorsdag vartet de opp med en fantastisk påskelunsj på Skage frivilligsentral. Her manglet ingenting. Det var egg, aspik, silderetter, røkt laks, reker med heimelaga sitronmajones. Det var karbonader, pytt i panne, pølser og potetmos – og til dessert vanket det både bløtkake og riskrem. Med andre ord var det ingen som trengte å gå sulten heim fra Frivilligsentralen på skjærtorsdag.