Rolig natt i Namdalen

Bortsett fra storm på kysten har det vært ei rolig natt til torsdag i hele fylket.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Torsdag morgen har ikke politiet noe å melde om fra politiloggen. Det har vært stille og rolig i hele fylket opplyser operasjonsleder.

Liten storm

Yr.no melder om at det pågår en liten storm mellom Rørvik og Melbu.

– Torsdag er det meldt sørlig sterk kuling 20 meter i sekundet, om formiddagen dreiende sørvest, om kvelden sørvestlig liten storm 22 meter i sekundet sør for Bodø.


Kysthotellet Rørvik har investert 25 millioner for framtida

Snart kan Anne Grethe ønske velkommen til 30 nye hotellrom

Nå nærmer det seg ferdigstillelse for den nye fløya som nesten dobler antall rom på Kysthotellet i Rørvik.

 

Her er tekstvarselet for hele Trøndelag torsdag:

Sørvest sterk kuling utsatte steder, periodevis liten storm på kysten. Regn, snø i fjellet. Torsdag formiddag dreining til vestlig stiv og til dels sterk kuling. Regnbyger, snøbyger i fjellet, om kvelden snøbyger over ca 300-500 meter.


Alternativ transport

Torsdag morgen melder Fosen Namsos Sjø om alternativ transport mellom Rørvik og Namsos ved avgang 07.50 fra Rørvik og 11.45 fra Namsos grunnet værforholdene.

Det blir satt opp buss for båt fra Rørvik klokken 07.50 til Namsos. Innleid transport fra Abelvær og Jøa. Reisende fra Fjølvika og Eidshaug bes ta kontakt med båten for organisering av transport.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese at det innen år 2040 vil være 3.106 flere personer over 65 år som bruker Sykehuset Namsos enn det er i dag.

Du kan og lese om at namdalsk skyting mener nye NM-regler er i strid med idrettens verdier.


Short Skirts har gjort det meste selv under arbeidet med ny plate

– Et stort skritt i utviklinga vår

Short Skirts, med otterøyingen Vegar Husby Fiskum på trommer, er snart klare med plate nummer to.


På Trønder-Avisa kan du lese saken om at banksjef Jon Håvard Solum høyst sannsynlig blir ny styreleder i Trønder-Avisa-konsernet, og toppsaken på Vg.no torsdag morgen er at Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre allerede har begynt å planlegge hvordan en regjering med ham som statsminister skal se ut dersom Ap vinner valget.På Adressa.no kan du lese om at det de siste fem årene har vært 170 nestenulykker mellom traktor og tog. I tillegg har det vært fire kollisjoner, en med personskade.


Midt-Norsk Havbruk og NTS slår seg sammen

NTS ASA har i dag inngått en avtale om å kjøpe alle aksjene i Midt-Norsk Havbruk AS (MNH).