Steinfjellet stengt på grunn av uvær

Yr.no melder om vanskelige kjøreforhold over fjellovergangene.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Fredag morgen har ikke politiet noe å melde om fra Namdalen, og operasjonsleder forteller at det har vært stille og rolig i hele fylket.

Sterk kuling

Yr.no melder om at det pågår en sterk kuling på kysten mellom Rørvik og Melbu.

– Torsdag og fredag sørvestlig sterk kuling. Fredag morgen dreining til nordvestlig stiv kuling, først i nord. Fredag kveld periodevis nordvestlig sterk kuling i Lofoten, skriver de.

De melder og om vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene.

– Torsdag og fredag vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene i Sør-Norge på grunn av snøbyger og vestlig, fredag nordvestlig sterk kuling utsatte steder i høyfjellet. Fredag kan snøbyger også gi lokalt vanskelige kjøreforhold i lavereliggende områder nord for Rogaland, særlig om kvelden.


Sørvik talte for distriktene

Da Terje Sørvik entret talerstolen under Arbeiderpartiets landsmøte torsdag, var han tydelig på at han ønsker å føre en nærings- og distriktspolitikk.

 

Her er meteorologens tekstvarsel for hele Trøndelag fredag:

Vestlig stiv og til dels sterk kuling på kysten og utsatte steder, natt til fredag liten storm nord for Trondheimsfjorden. I ettermiddag dreining til nordvest stiv kuling. Regnbyger og haglbyger, snøbyger i høyden, etter hvert sludd- eller snøbyger også i lavlandet.

Spurtet i veg i bestefars minneløp

Alva Marie (4) la inn en langspurt mot målet i bestefar Kjell Halvarssons minneløp torsdag kveld.

Spurtet i veg i bestefars minneløp

Alva Marie (4) la inn en langspurt mot målet i bestefar Kjell Halvarssons minneløp torsdag kveld.

 

Stengt veg og ferge

Statens vegvesen melder om at Steinfjellet er stengt på grunn av værforholdene.

– Fylkesveg 773 Raudberga - Gjersvika, på strekningen Brekkvasselv - Røyrvik er stengt på grunn av uvær.

Det gjelder fra klokken 05.03 fredag morgen og inntil videre.

Vegvesenet opplyser og om at fergesambandet mellom Ramstadlandet og Borgan vil bli stengt for biler fra og med neste uke.

– På grunn av verkstedopphold for MF Haranes i uke 17 og 18 vil MF Juvikingen trafikkere sambandet fra og med 24. april klokken 06.20, skriver vegvesenet, og opplyser om at ferga kun vil frakte passasjerer.

Siste frist for biler blir siste avgang fra Borgan søndag 23. april klokken 15.15 og siste avgang fra Ramstadlandet blir klokken 15.40.


Rørvikbedrift med framtidstro: Bygger for 100 millioner

Prislappen er på 100 millioner kroner når Rørvik Marina nå bygger nytt anlegg på Marøya. Etter planen skal det stå ferdig i første kvartal neste år, og i løpet av tre år håper de å ha økt fra ti til 30 ansatte.


Alternativ transport

Fosen Namsos Sjø opplyser om at det blir alternativ transport mellom Rørvik og Namsos ved avgang klokken 07:50 fra Rørvik og 11:45 fra Namsos grunnet værforholdene.

– Det blir satt opp buss for båt fra Rørvik kl. 7:50 til Namsos. Innleid transport fra Abelvær og Jøa. Reisende fra Fjølvika og Eidshaug bes ta kontakt med båten for organisering av transport. Reisende fra Namsos kl. 11:45 henvises til rutegående buss.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at Didrik Solli-Tangen hadde mye å by på i Ranem kirke torsdag kveld. Du kan også lese om, og se bildeserie fra da Otterøy skolekor feiret jubileet sitt i et utsolgt NTE Arena.


Sluttrapport for helseutbygging i Namdalseid

Mer plass – lavere forbruk

Utbygginga av Namdalseid helsetun ble omkring fire millioner kroner dyrere enn budsjettert, men samtidig har kommunen spart mye penger på strømmen.

 

På Trønder-Avisa kan du lese om at foreldreparet fra nordre deler av Nord-Trøndelag etter en lengre tids etterforskning ble frifunnet for vold mot barna.

Toppsaken på Vg.no fredag morgen er at Paris-mistenkt er tidligere dømt for drapsforsøk mot politiet.

– Fransk politi har foreløpig ikke gått ut med identiteten til mannen som drepte en politimann og skadet to da han åpnet ild i paradegaten Champs-Élysées i den franske hovedstaden, skriver VG.


I dag ble landslagene offentliggjort

Stian Saugestad imponerte stort under alpint-NM på tampen av sesongen og hadde håp om en plass på det kommende verdenscuplaget. Det fikk han ikke.