Brann i Rørvik under kontroll

Takket være rask egeninnsats, ble skadene begrenset da det brøt ut brann på taket av notbøteriet i Rørvik.

GIKK BRA Takket rask reaksjon fra blant annet egne ansatte hindret en større brann ved Egersund Net i Rørvik torsdag morgen.  Foto: Birger Aarmo

NAMDALSAVISA

RØRVIK: – Dette kunne gått mye verre, vi er glade for at dette endte godt, forteller daglig leder Erik Ulsund ved Egersund Net i Rørvik.

Dramatiske minutter

Han og de 14 ansatte opplevde dramatiske minutter da det begynte å brenne på taket av lokalene i Industriveien ved 09-tida torsdag.

Nødetatene rykket ut etter melding om brann, meldte politiet på Twitter kl 09.13.

– Brannmannskapene fikk situasjonen under kontroll like etter at de kom fram og brannen er nå slokket, forteller operasjonsleder Jonny Olsen ved politiet i Trøndelag.

Men det kunne som sagt endt mye verre dersom ikke egne ansatte og de som jobbet på taket startet slokkejobben før brannvesenet kom til.

Under utbygging

– Vi holder på med utbygging av bøteriet og det var i forbindelse med dette at vi hadde taktekkere i arbeid. Noe tok fyr under arbeidet, men jeg har foreløpig ikke oversikt over hva som har skjedd, forteller Ulsund.

Brannvesenet sendte inn røykdykkere med termokamera for å sjekke varme i veggene dsa de ankom.

– Det er noen skader i kantina, men produksjonslokalene ser ut til å ha berget bra. Heldigvis hadde vi elektrikere hos oss som tok strømmen da det begynte å brenne, noe som nok har vært med på å forhindre ytterligere skader, sier daglig leder.

Politiet er nå i gang med brannetterforskningen.