Sol i hele Namdalen

Det har vært ei rolig natt til torsdag i Namdalen.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Operasjonsleder Jørgen Grønli i Trøndelag politidistrikt kan fortelle om en natt uten hendelser for politiet i Nord-Trøndelag.

– Helt stille i hele fylket, sier han til NA tiorsdag morgen.

Statens vegvesen har ingen nye trafikkmeldinger i Namdalen. Men flere steder er det fortsatt veger med redusert framkommelighet, og et stengt fergesambånd på Ytter-Vikna. Les oversikt her.

Ifølge Yr.no sin værmelding som det bli strålende vær i hele Namdalen i dag, selv om temperaturene ikke vil bli høyere enn rundt fem grader. Fra morgenen er det ventet perioder med overskyet, før skylaget vil slå sprekker og himmelen vil bli blå.  Temperaturen i Indre Namdal vil ligge på rundt to plussgrader, mens den i lavlandet og på kysten vil ligge på fem. Yr melder lite vind.


Varmere vær i vente

Våren banker på for fullt. Neste uke er det forventet rundt ti varmegrader eller bedre i Namdalen, men først må vi gjennom noen kalde netter.

 

I dagens NA kan du lese om redningsmannen Jonny Rønning (60), som reagerte spontant da han så flammer stikke ut av et hus i Fossbrenna tirsdag kveld.

Les også:

For ti år siden ble alle eiendommer i Namsos takstert på et nivå under markedsverdi. Nå blir det nye grunnlaget for eiendomsskatt basert på reell markedsverdi.

Stian Saugestad ble utelatt fra verdenscuplaget, men får likevel trene med verdens beste.


Knusktørr sommer og høst svekket NTE

Et rekordtørt 2016 førte til at NTE produserte 20 prosent mindre kraft enn normalt. Men selskapet leverer likevel et godt resultat takket være fibersatsinga, nettdrift og strømsalg til sluttkunder.

 

Kulturskoleelevene glitret på scenen

En eksplosiv opplevelse

Kulturskoleelevene i Namsos hadde virkelig gjort heimeleksa da de viste fram musikalen om Rockeulven.Skal ansettes 18. mai

Sju kjemper om rådmannjobb

Sju personer har søkt jobben som rådmann i den nye storkommunen som omfatter Namsos, Namdalseid og Fosnes. Namsos-ordfører Arnhild Holstad er godt fornøyd med søkerlista.