Bereder grunnen for det som skal bli et stort Trøndelag

Til YN for å lære

Arbeidsutvalget som skal forberede sammenslåinga av Nord- og Sør-Trøndelag til ett fylke er i disse dager på en rundtur for å lære mer om Ytre Namdal.

BESØKER YTRE NAMDAL: De 15 politikerne som sitter i arbeidsutvalget som skal gjøre sammenslåingen av Nord- og Sør-Trøndelag minst mulig smertefull er nå på en rundtur i Ytre Namdal. Fra venstre: Viknaordfører Amund Hellesø. fylkesrådsleder Anne Marit Mevassvik og Odd Inge Mjøen. 

Vi har satt opp et ambisiøst program for at de skal se mest mulig på den tida de har til rådighet

Amund Hellesø, ordfører i Vikna
NAMDALSAVISA

RØRVIK: – Det å komme ut for å se er viktig for det arbeidet vi skal gjøre fram mot sammenslåinga av de to fylkene fra 2018. Siden vi i arbeidsutvalget kommer fra begge fylkene er det nødvendig at vi lærer å kjenne hverandre og de mange regionene i hvert fylke, sier leder i arbeidsutvalget, Anne Marit Mevassvik.