Bereder grunnen for det som skal bli et stort Trøndelag

Til YN for å lære

Arbeidsutvalget som skal forberede sammenslåinga av Nord- og Sør-Trøndelag til ett fylke er i disse dager på en rundtur for å lære mer om Ytre Namdal.

BESØKER YTRE NAMDAL: De 15 politikerne som sitter i arbeidsutvalget som skal gjøre sammenslåingen av Nord- og Sør-Trøndelag minst mulig smertefull er nå på en rundtur i Ytre Namdal. Fra venstre: Viknaordfører Amund Hellesø. fylkesrådsleder Anne Marit Mevassvik og Odd Inge Mjøen.  Foto: Birger Aarmo

Vi har satt opp et ambisiøst program for at de skal se mest mulig på den tida de har til rådighet

Amund Hellesø, ordfører i Vikna
NAMDALSAVISA

RØRVIK: – Det å komme ut for å se er viktig for det arbeidet vi skal gjøre fram mot sammenslåinga av de to fylkene fra 2018. Siden vi i arbeidsutvalget kommer fra begge fylkene er det nødvendig at vi lærer å kjenne hverandre og de mange regionene i hvert fylke, sier leder i arbeidsutvalget, Anne Marit Mevassvik.