Stille og rolig natt i Namdalen

Og vårværet fortsetter onsdag med strålende sol store deler av dagen.
NAMDALSAVISA

Operasjonsleder Johnny Olsen i Trøndelag politidistrikt kan melde om en rolig natt i Namdalen, når avisa tar kontakt med han tidlig onsdag morgen.

Vær og trafikk

Værvarselet for Namdalen ser også i dag bra ut. Det er ventet strålende sol fra og med klokken 10:00 med temperaturer rundt 5-6 grader, ifølge yr.no. I Namsos skal temperaturen ende på oppmot ti grader i løpet av dagen. Vinden ventes å ligge på nordøstlig bris til frisk bris på kysten.

Dersom du skal ferdes langs veiene i området, kan det være verdt å få med seg at det på strekningen Klungvik - Værum på fylkesveg 543 er satt opp lysregulering på Bakkastraumen bru. Slik vil det være fram til 16. juni på grunn av veiarbeid.

Natt til torsdag meldes det også at fylkesveg 760 som går mellom Skogmo og Medjå stenges ved Holandsøya på grunn av vedlikeholdsarbeid. Veien er stengt fram mot klokken 04:00 fredag morgen, og anbefalt omkjøring er via fylkesveg 401.

Snille naboer

På Namdalsavisa kan du lese om snille naboer i Kolvereid som stilte opp da Stein Bakken fikk tommelen kappet av i en vedmaskin fredag ettermiddag, og at det endelig ser ut til å skje noe på Prix-tomta i Kolvereid.

Fra Overhalla kan avisa melde om at det for første gang på mange år vil være både rosa- og rødruss i årets 17. maitog.

Isfjell kan løsne

Fra Oslo-pressen melder VG at et missilsalg fra Norge til Brasil pålydende 188 millioner kroner aldri ble rapportert til Stortinget. UD ser alvorlig på saken.

Konkurrenten Dagbladet skriver om at et gigantisk isfjell i det vestlige Antarktis kan løsne. Isfjellet er på størrelse med Akershus fylke.