Det har gått rolig for seg i Namdalen i natt

Men nå blir det slutt på vårsola et par dager.
NAMDALSAVISA

Operasjonsleder Kjetil Mollan ved Trøndelag politidistrikt har intet å melde fra dalen når vi snakker med han tidlig torsdag morgen.

Overskyet

Etter noen fine vårdager i området, vil gråvær prege Namdalen et par dager fremover. Ifølge yr.no, ser det imidlertid ut til at du slipper å finne frem paraplyen. Temperaturen vil ligge på et sted mellom fem og sju plussgrader.

Har du planer om å kjøre sørover langs E6, kan Statens vegvesen melde om at Eggetunellen i Steinkjer er stengt på grunn av tekniske problemer. Omkjøring er skiltet. Du kan for øvrig finne oppdatert trafikkinformasjon her. (Ekstern lenke)

Elghund angrepet av sint elgkalv

Av lokale hendelser kan Namdalsavisa blant annet varte opp med historien om elghunden Kiara som ble angrepet av en illsint elgkalv.

Har du ikke lagt helgeplaner kan det kanskje være verdt å få med seg at kunsteren Håkon Gullvåg åpner utstilling på Galleri Elsa i Namsos lørdag.

Fra det politiske liv kan avisa melde om at Namsos får ny varaordfører fra høsten av.

Hastemøte på Buckingham Palace

Dagbladet serverer royale nyheter torsdag morgen. Hoffet på Buckingham Palace er nemlig kalt inn til hastemøte. Slike innkallelser er, ifølge avisen svært uvanlig, og ryktene svirrer nå rundt hva dette dreier seg om.

Aftenposten har samtidig en sak om boligmarkedet. De har snakket med en sjefsøkonom, som mener det er enorm risiko å sitte med to boliger i dagens marked.

- Man bør selge før man kjøper, råder han.