Delte ut tegne- og malehefter til barnehagene

Nå får barnehagene i Namdalen gratis tegne- og malehefter.

Utdeling Jon Arve Aune ved Designtrykk delte ut tegne- og malerhefter til ungene på Solvang barnehage. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Tegne- og maleheftene vi deler ut har har mange artige oppgaver og flere flotte illustrasjoner som kan fargelegges. Vi håper og tror at barna vil få stor glede av dette heftet sier Jon Arve Aune hos Designtrykk AS i Namsos.

Ungene ved Solvang Barnehage i Namsos ble begeistret over gaven og gledet seg til å komme i gang med heftet.

Inger Flåt som er leder på Solvang barnehage sier gaven fra trykkeriet kommer godt med.

–  Det er et ustoppelig behov for tegne og malehefter i en barnehage, så dette er noe vi absolutt kan gjøre oss nytte av.

Grafisk bransjeforening står bak et gratis, pedagogisk tilrettelagt tegne- og malehefte tilpasset barn i alderen 4-7 år.

Over 100.000 hefter blir delt ut gratis over hele landet, og i Trøndelag er Designtrykk AS en av bedriftene som har gleden av å dele ut tegnehefter til lokale barnehager.

Over 100.000 hefter blir delt ut gratis over hele landet.

– Vi i grafisk bransje har lyst til å gjøre noe ekstra for lokalsamfunnet, og da gjør vi det vi er best på: Lager trykksaker av høy kvalitet, tilpasset definerte målgrupper. Papir er miljøvennlig. Brukte trykksaker er ikke avfall, men en viktig ressurs som kan resirkuleres og gjenbrukes flere ganger. Vi tror at barn setter pris på heftet som selvfølgelig er produsert på miljøvennlig papir, sier han som ber barnehager i Namdalen om å ta kontakt hvis de ønsker heftene.