Kulturpatruljen inviterer til konferansen «Vi bryr oss»

Deler kulturell suksessoppskrift

76 prosent av ungdommene som har vært innom Nav-tilbudet Kulturpatruljen, er nå tilbake i utdanning eller har fått jobb. Nå skal erfaringene formidles.

BRYR SEG Kulturpatruljen har en rekke ganger rørt publikum gjennom sine historier og musikk, som her i forestillinga «Ækte». Noen av historiene skal deles når Kulturpatruljen deler sine erfaringer og inviterer til konferansen «Vi bryr oss» 20. juni.  Foto: Bjørn Tore Ness

Vi håper mange har lyst til å sette av dagen sammen med oss.

LARS OVE MOE
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi ønsker å fortelle litt om våre erfaringer med Kulturpatruljen – hvordan vi jobber og hva vi har fått til. Om hva som har blitt viktige momenter i arbeidet med å skape vekst hos og møte ungdommer, sier prosjektleder Lars Ove Moe og musikkansvarlig Ronny Grannes i Kulturpatruljen.