Feststøy og knust rute

Skadeverket som skjedde på en fest i Grong natt til tirsdag vil bli anmeldt av huseier.
NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Klokken 01.59 natt til tirsdag fikk politiet melding om feststøy i et bolighus i Grong. I forbindelse med festen hadde det blitt knust ei rute, og skadeverket vil bli anmeldt av huseier. Politiet informerer om at de avsluttet festen, som rødrussen i Grong sto for.

Noen timer senere, klokken 04.51 fikk politiet melding fra NSB, som hadde kjørt på tre reinsdyr mellom Grong og Agle i Snåsa kommune. NSB varslet Bane Nor, som igjen varslet Viltnemda.

Det skal ikke være forsinkelser som følge av påkjørselen.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at bakeridrømmen gjenopplives i Lierne. Du kan også finne saken om at nye prognoser viser at Helse Nord-Trøndelag styrer mot 30 millioner bak budsjett i 2017, og du kan lese om Elisabeth, som er synshemmet og vant reisegavekort for å se rosehagen i Keukenhof før synet forsvinner helt.

På T-A tirsdag morgen kan du lese saken om at anleggssjef Paul Elvebø mener Nord-Trøndelag har blitt overkjørt i arbeidet med å slå sammen idrettskretsene.

Toppsaken på VG er at NHO-sjef Kristin Skogen Lund anklager LO-leder Gerd Kristiansen for å prioritere valgkamp for Ap, fremfor å løse viktige saker i arbeidslivet.

Været

Her er værvarselet for Trøndelag tirsdag:

Nordlig bris. Regn-, sludd- eller snøbyger. Fra i ettermiddag økning til nordøst frisk bris, liten kuling lengst sør. Avtagende bygeaktivitet og perioder med sol.

Må gjennomføres innen fem år

Akutt behov for oppgradering for 48 mill

Sykehuset Namsos har akutte oppgraderingsbehov på 48 millioner kroner. Totale kostnader ved sykehuset estimeres til over 272 millioner kroner.