Hilde fra Røros blir ny styreleder i Norsk Revy

Hilde Bergebakken er valgt til ny styreleder i Norsk Revy på Høylandet.

DAMENE STYRER Hilde Bergebakken (til venstre) blir ny styreleder i Norsk Revy på Høylandet, noe daglig leder Anita Østby er glad for.  Foto: Marte Fløan Beisvåg

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Bergebakken får dermed ansvaret for Norsk Revyfestival, Norsk Revyfaglig Senter og NRF Salg og Utleie AS.

Bergebakken fra Røros er utdannet økonom og har lang fartstid som styreleder i Bergstaden Teaterlag, og som styremedlem i Stiftelsen Elden. I tillegg har Bergebakken bred erfaring fra reiselivet på Røros, blant annet som styremedlem i Visit Røros og Trøndelag Reiseliv.

Vil forsterke revyens posisjon

– At landets beste kompetanse på gapskratt finnes på Høylandet er det lite tvil om. Jeg gleder meg til styrelederoppgaven, både for kompetansesenteret og festivalen, og det er med ydmykhet jeg tar fatt på den, sier den nye styrelederen.

Hun skryter av arbeidet som er gjort på Høylandet gjennom mange år.

– Jeg ønsker å spille videre på det gode arbeidet de har gjort, og håpentligvis bidra med noen nye tanker. Det er et sterkt og kompetent styre, og jeg håper vi sammen kan forsterke revyens posisjon i Norge ytterligere, sier hun.

Bergebakken følger etter Hallvard Strømme, som gir seg som styreleder etter fire år.

– Blir en god ressurs

Anita Østby, daglig leder i Norsk Revy, er fornøyd med at Bergebakken har tatt på seg denne oppgaven.

– Hilde er en svært kompetent styreleder og har en spennende bakgrunn som er helt rett for oss. Jeg er sikker på at hun blir en god ressurs for Norsk Revy. Jeg gleder meg til å ta både festivalen og senteret til nye høyder sammen med henne, sier Østby.