Nå kan du høre NA bli lest opp på nett

NAs gamle app blir stengt tirsdag, men nå kan du lese NA på egen eAvis-app, få varsler om nyheter - eller få NA automatisk lest opp for deg.
NAMDALSAVISA

NA skiftet til nye systemer i høst, og opplevde en del trøbbel med den nye e-Avis-appen. Nå er det lansert en ny, og tilgangen til den gamle blir derfor stengt.

- Den nye eAvis-appen fungerer slik folk var vant til det før omleggingen, nemlig at du kan få opp artikler i lesevisning, og lagre aviser slik at du kan lese når du ikke har nettilgang, forklarer markedssjef Eva Meidal i NA.

Mange har allerede tatt i bruk den nye appen - men det er fortsatt noen som inntil nå har brukt den gamle. De må nå gå inn i Apple Store eller Google Play for å laste ned den nye appen.

I tillegg lanserer nå NA en egen nyhetsapp.

- Appen som det står eAvis på gir deg tilgang på eAvisa, altså papiravisa spesielt tilpasset mobil eller nettbrett-lesing, mens nyhetsappen gir deg tilgang på alle sakene som fortløpende ligger på namdalsavisa.no. I denne appen kan du også skru på nyhetsvarsel, slik at du får melding rett på mobilen din når vår morgenrapport ligger klar, eller når det skjer store hendelser. Du kan også skru på automatisk opplesing av artikler, slik at du kan få artikkelen lest opp for deg, sier Meidal.

Se videoen for full instruksjon og gjennomgang!

NB  - du må være innlogget og ha SPID-bruker for å få den nye eAvis-appen til å fungere. Har du problemer med dette kan du ta kontakt med vårt kundesenter mellom klokken 08.00 og 16.00 på 74 21 21 00 - så hjelper vi deg i gang.