Fornærmet skiftet arbeidsplass etter voldsepisoden

– Han gruet seg veldig til å starte igjen - han var helt ferdig

Ifølge samboeren har ikke den voldsutsatte namdalingen vært seg selv etter hendelsen. – Han taklet ikke å være på plassen der han jobbet og var redd for hva som kunne møte ham, forklarte kvinnen i retten onsdag.

venter på svar Forsvarer Siw Bleikvassli har bedt om personlighetsundersøkelse av sin klient. Derfor må forsvarer Endre Gansmo Lysø og de involverte i den alvorlige voldssaken møtes på ny i Namdal tingrett i midten av juni. Da skal saken behandles ferdig. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Namdalingen var avdelingsleder på ei innherredsbedrift da voldsepisoden skjedde ved og i familiens bopel i Namsos ei lørdagsnatt i april i fjor. Etter hendelsen ble det for tøft å fortsette i jobben.