Russebråk i Namsos

Det har vært ei rolig natt for politiet i Namdalen. Den eneste meldinga kom på russebråk.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Klokken 00.35 fikk politiet ei melding som gikk på russebråk og høy musikk. Meldinga kom fra Namsos, og en patrulje dro til stedet. Der fant de to busser, hvorav den ene skulle kjøre heim, mens den andre lovte å kjøre et annet sted og dempe musikken.

Det kom ingen flere meldinger på bråk etter politiet hadde tatt en prat med russen.

Nyheter

Tirsdag sto Trond Giske foran 40 partifeller i Kuben i Grong - da Grong Arbeiderparti inviterte til kick off før valgkampen for alvor setter i gang. Her kan du lese hvilke områder Ap kommer til å satse på for Namdalen.

På Namdalsavisa.no kan du og lese saken om at en jeger vurderer anmeldelse etter hatske tekstmeldinger og Facebook-kommentarer. Du kan og lese om at naboer til gartneritomta på Bjørum frykter unger kan bli skadet i de falleferdige bygningene.

Onsdag følger også bilagssider om motor. På våre nettsider kan du blant annet lese om at det nå er kult å ha traktor, og at tre merker dominerer bilmarkedet i Namdalen.

Været

I følge Yr.no kan vi forvente oss mye sol onsdag. Her er tekstvarselet for Trøndelag:

Østlig frisk bris utsatte steder, på kysten lengst sør nordøst opp i liten kuling. Stort sett pent vær.


Store ATV-er i bygatene

Nå er det kult å ha traktor

Du har sikkert sett ungdommer kjøre rundt på ATV-er uten hjelm? Det er fordi det ikke er en moped – men en traktor.

 

Tre merker dominerer bilmarkedet i Namdalen

Bilsalget litt på tomgang

Bilsalget totalt er noe lavere enn på samme tid i fjor, men for de største merkene er det ei økning i årets fire første måneder.