– Jeg er forberedt på gode spørsmål

Mandag reiser André Skjelstad til Leka og Bindal – og er forberedt på at kommunesammenslåinga i Ytre Namdal blir et opphetet tema.

TIL LEKA OG BINDAL Stortingsrepresentant for Venstre, André Skjelstad. Her sammen med Trine Skei Grande og Geir Olav Knappe. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg er forberedt på en god dialog. Det er klart at det er flere meninger enn min når det gjelder sammenslåinga, sier Skjelstad.

– Du er forberedt på kritiske spørsmål?

– Det å bryne seg på hverandres meninger er en viktig del av demokratiet, repliserer Skjelstad.

Det var i februar at et flertall på Stortinget med Høyre, Frp og Venstre gikk inn for å slå sammen de tre kommunene i Ytre Namdal og Bindal til en ny storkommune.

– Jeg kommer til å holde ei innledning begge steder, hvor jeg vil legge fram de mange fordelene med å skape en storkommune i Ytre Namdal. Og så er det selvfølgelig noen utfordringer – og de håper jeg vi kan få en god diskusjon rundt, sier Skjelstad og legger til:

– Det er dette som er meninga med at jeg reiser til Leka og Bindal. Dette skal ikke være en monolog fra min side, men å høre meningene til folk som bor der, sier stortingsrepresentanten for Venstre som skal holde møter på Vertshuset Herlaug og Cafe 2 Stuer.