Byr inn russen til frokost

På nasjonaldagen innbys russen i Namsos til felles frokost.

VERTSKAP: Eiendomsmegler 1 og Sparebank 1 inviterer til felles russefrokost i banken sine lokaler i Namsos om morgenen 17. mai. Fra venstre: Avdelingsleder hos Eiendomsmegler 1 Anders Jensen og banksjef Ole Anders Olsen. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det er første gang vi arrangerer fellesfrokost for samtlige russ i Namsos. Vi gleder oss på storinntrykk, kanskje opptil 180 russ, sier avdelingsleder Anders Jensen i Eiendomsmegler 1 – som er frokostvert for russen fra klokka sju om morgenen 17. mai. Frokosten skal foregå i bankens lokaler.

– Hva er bakgrunnen for at dere innbyr russen til frokost?

– Vi synes det er artig å samle russen i Namsos, slik at de får i seg en solid frokost etter ei strabasiøs natt til 17. og før de skal ta løs i to tog på nasjonaldagen, sier Jensen.

– Hva serverer dere til frokost?

– Det blir enkel brødmat – og tilhørende drikke, sier Jensen.