Mistet førerkortet i Namsos

I NAs morgenrapport kan du lese hva som har skjedd i natt, og hva som skjer i Namdalen i dag.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Mannen kjørte 90 km/t i en 70-sone, og ble stoppet i fartskontroll.

–  Ingen stor overtredelse. Men han hadde allerede flere prikker på rullebladet, noe som førte til at han ble fratatt førerkortet, sier operasjonsleder Dag Hjulstad i Trøndelag politidistrikt.

Politiet fikk også i løpet av natta inn en klage på støy fra russen, men det var stille da politiet ankom stedet rundt klokka 02.00.

Manuell dirigering på fv 17

Fra og med i dag er det er manuell dirigering på fylkesveg 17 fra Årgård til Hanemo, på strekninga mellom Asp og Namsos. Slik skal det være til 30.mai, grunnet dekklegging på stedet.

Ifølge Yr.no sin værmelding skal det i dag bli en pen vårdag i Namdalen. I Midtre og Ytre er det meldt mellom ti og tolv grader, og blank sol. Indre Namdal vil få noe kaldere vær med temperaturer rundt fire grader, men det vil også her bli sol store deler av dagen.

Dagens nyheter

I dagens NA kan du lese at Livert'n sine kokker imponerte sensoren da tre kokkeekseperter avla svenneprøve denne uka.

– Som regel er det én kandidat vi bedømmer. I større bedrifter som kommuner og hoteller skjer det noen ganger at det er to. Og så kommer lille Livert´n med tre kandidater. Det er første gang vi opplever.

Les også at alle har en mening om Bjarne Brøndbos politiske helomvending, unntatt Ap-ordfører Arnhild Holstad. Og at flere synes det er trist at elevene på Salsnes flyttes fra Oplø.