Ønsker tettere samarbeid med kommunen rundt russefeiringa

Mener bussene skaper splid, ikke samhold

Årets russ roper varsko om en pengegalopp som har gjort russetida til en konkurranse, ikke en feiring.

RUSSEOPPGJØR Ordfører Arnhild Holstad er enig med Synne Flåtter Flo (i midten) og Tine Marie Jørgensen Hoff om at russefeiringa er blitt for dyr og derfor ekskluderer flere fra å delta. Nå vil hun se på ulike muligheter for hvordan Namsos kommune kan legge til rette for en mindre pengejagende russetid.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Torsdag kveld stilte Synne Flåtter Flo derfor spørsmål til ordføreren i Namsos. Avgangseleven på Olav Duun videregående skole tok opp saken for å informere om hvordan situasjonene er blitt. Og for å be kommunen om å komme i tettere dialog med russen om feiringa.