Ole Joar Flaat ny daglig leder

Ole Joar Flaat (47) erstatter Svein Egil Ristad som daglig leder i Skogmo industripark.

Skifter beite Ole Joar Flaat.  Foto: Tor Ivar Viken

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: Ristad har ledet selskapet siden etableringen i 2007. Flaat kommer fra stillinga som daglig leder i NAMAS Vekst AS.

- Styret i Skogmo industripark fikk mange kvalifiserte søkere og har gjennom en grundig ansettelsesprosess valgt å tilby stillingen til Ole Joar Flaat. Han er i dag daglig leder NAMAS Vekst AS, og har med sin allsidige bakgrunn og erfaring de egenskaper Skogmo industripark AS trenger for å videreutvikle selskapet, opplyser styreleder Svein H. Karlsen i ei pressemelding.

Allsidig bakgrunn

Ole Joar Flaat (47) er utdannet diplomøkonom, befal og agronom, og har mangeårig erfaring fra kreditt- og inkassobransjen.

De fem siste årene har han vært daglig leder i vekst- og attføringsbedriften NAMAS Vekst AS.

I tillegg har Flaat fartstid fra Forsvaret, Politiet og landbruket. Han er for tiden folkevalgt og innehar vervet som varaordfører i Høylandet kommune.


Svein Egil Ristad skifter beite

Fra industripark til settefisk

Svein Egil Ristad slutter som daglig leder i Skogmo Industripark. Etter noe over ti år i utviklingsselskapet skal han lede selskapet Neptun Settefisk AS i Namsos.

 

Starter etter sommeren

- Styret i Skogmo industripark er meget godt fornøyd med at Ole Joar Flaat søkte stillingen, og takket ja til utfordringen som daglig leder hos oss. Hans allsidige bakgrunn, både jobbmessig og politisk, er en basis som passer godt inn i vår strategi og virksomhet. At han i tillegg kjenner selskapet fra før som leder for en av de 40 medlemsbedriftene i parken, mener vi er nyttig erfaring å ta med seg inn i sin nye funksjon. Flaat tiltrer i stillingen rett etter sommeren, sier styres leder.


Feiret ti års industrieventyr på Skogmo med fest for 600 gjester

– På sjarmerende Bjøra-engelsk har han imponert millioner av utlendinger

Godt over 600 mennesker markerte tiårsjubileet til Skogmo industripark i Gimlehallen lørdag kveld. Men hedersgjesten måtte bli heime.