Slik blir du med på NAs jubileumsfest med D.D.E. på Zanzibar Inn!

NA og D.D.E. inviterer til dobbel bursdagsfest - på legendariske Zanzibar Inn 30. juni.
NAMDALSAVISA

Er du NA-abonnent? Klikk her for å kjøpe billett!

Er du ikke NA-abonnent, eller for seint ute?

Klikk her for å kjøpe ordinær billett

Har du ikke NA-abonnement? Benytt deg av vårt spesialtilbud - 100 dager med NA for bare 100 kroner


- Vi er veldig glad for å kunne presentere denne jubileumsfesten for våre lesere. Dette er ett av flere prosjekt vi har jobbet med i forbindelse med vårt 100-årsjubileum, men det blir iallefall foreløbig det store høydepunktet, og avslutningskvelden på vår jubileumsseilas med Færingen Live, forteller NA-redaktør Kim Riseth.

Færingen skal seile hele kysten nedover i hele NAs dekningsområde, fra Bindal i nord til Flatanger i sør. Alt sammen streames live, og avsluttes med konserten med D.D.E. på Zanzibar Inn, samme helg som Tangsprælldagene arrangeres.


Færingen som skal seile Namdalskysten

I århundrer har båter i en eller annen form vært framkomst-middelet langs kysten vår. Nå skal en brøkdel av den tradisjonen gjenopplives noen korte sommerdager i slutten av juni.

 

Dit kommer også NAs andre store live-prosjekt i sommer - langtigjen.no - som skal følge hele D.D.E.s jubileumstur fra Bergen, via Murmansk og Mo...


Tar flere avstikkere i ny, ellevill roadtrip

De har kjørt fra Kirkenes, via Hammerfest, Vinstra og Kvål – til Royal Albert Hall da Åge Aleksandersen sto på scenen i Londons storstue. Nå følger Langt-igjen-gutta etter D.D.E.s turneløype. Til Murmansk!

 

- Du kan trygt si at både leia og E6-en møtes på Zanzibar Inn denne kvelden, så dette tror vi blir helt unikt. D.D.E. stiller opp og gjør dette mulig, samtidig som vi mener det er viktig å løfte fram historiene som ligger bak sangene. De klinger veldig godt sammen med den historien vi som avis står for, sier Riseth.D.D.E.-manager Eskil Brøndbo og Pål Aakervik på Zanzibar Inn gleder seg også stort:


D.D.E. med eksklusiv konsert på brygga på Lauvsnes

Endelig skal «Zanzibar Inn» synges på Zanzibar Inn

Det tok litt tid. Men nå, over 20 år etter at Idar Lind skrev sangen, kommer endelig «Zanzibar Inn» heim til Lauvsnes.

 

Festen starter allerede i det Færingen Live kommer til Lauvsnes på ettermiddagen, med direktesending. Deretter blir det musikk med supportband, før D.D.E. slipper til utpå kvelden. Det er et begrenset antall billetter, og halvparten av dem selges til spesialpris til NA-abonnenter.


 


D.D.E. med ellevilt turnéstunt – gjør som i sangen

Spiller i Bergen, Murmansk og Mo – på tre dager

Egentlig hadde D.D.E. tenkt å hoppe over feiringa av sine 25 år. Nå smekker de til med sommerturne som starter med et smell. De skal nemlig spille seg gjennom «Vinsjan på kaia».