Ung kvinne havnet i grøfta

Her er NAs morgenrapport for i dag.
NAMDALSAVISA

SKAGE: Det har vært en rolig natt i Namdalen, og politiet har kun en hendelse i loggen.

En ung kvinnelig sjåfør kjørte av vegen ved Skage torsdag rundt klokka 05.00 torsdag morgen. Ifølge operasjonsleder Jan Frode Bjørvik skal det hele ha vært udramatisk, og kvinnen i slutten av tenåra skal ha fått hjelp til å få bilen opp fra grøfta. Det er ikke snakk om personskade, eller nevneverdige skader på bilen.

Politiet mistenker ikke noe kriminelt knyttet til utforkjøringa.

Nedbør i vente

Etter å ha hatt praktfullt vær på nasjonaldagen, skal det i dag bli mer grått på himmelen. De fleste steder vil det bli oppholdsvær fram til klokka 12, men etter det skal det ifølge Yr.no bli noe nedbør. I Indre Namdal vil det regne opp mot 10 mm, mens det i Midtre Namdal og på kysten vil bli rundt 5 mm. Regnet vil avta i løpet av ettermiddagen og kvelden.

Gjenopplev nasjonaldagen

I NA på nett kan du se bilder fra gårsdagens 17. mai-feiring i Rørvik og Namsos. Du kan også se barnetoget i Namsos i opptak.


Strålende 17. mai-feiring i Namsos

Med barnetoget kom sola. Etterpå fikk vi flere visdomsord fra byens niendeklassinger. Dermed ble det en perfekt nasjonaldag i Namsos.

  

Les også at Vidar og familien mistet alt de eide etter brannen i Fossbrenna.