Bad Influence skifter navn

Flatanger-bandet Bad Influence er historie. Si hei til TORA.

SKIFTER NAVN Flatanger-bandet Bad Influence, med Tora Dahle Aagård i front, har skiftet navn til TORA. 

NAMDALSAVISA

FLATANGER: Når bandet slipper ny singel i august er det under nytt navn. Fra nå av heter Bad Influence TORA. Vokalist og gitarist Tora Dahle Aagård understreker at bandet består av de samme medlemmene som før, og at det altså ikke er snakk om et solo-skifte.

– Da vi startet Bad Influence i 2011, tenkte vi ikke at bandet skulle vare så lenge. Det var tenkt som et prosjekt til UKM. Det som er kult når du er 16, er ikke nødvendigvis så kult når du er 23. Vi håper og tror at TORA er et bandnavn som vil skille seg ut mer enn Bad Influence, og vi vet at det representerer oss mye bedre, sier hun til Flatangernytt.

Bandet har flere spillejobber i sommer, blant annet på festivalene Inderøyfest og Steinkjerfestivalen.