Jubileumskonserten utsolgt, men det er fortsatt mulighet til å skaffe billetter

De ordinære billettene til jubileumskonserten for D.D.E. (25 år) og NA (100 år) er utsolgt. Men er du NA-abonnent kan du fortsatt kjøpe billett.

HAR VENTET LENGE Daglig leder Pål Aakervik gleder seg til å få besøk av D.D.E. på Zanzibar Inn 30. juni. Nå har jubileumskonserten blitt utsolgt. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: NA-redaktør Kim Riseth kan bekrefte at billettsalget har gått unna i en fei, og at NA-abonnenter nå må være raske om de skal sikre seg billett til jubileumskonserten 30 juni på Zanzibar inn i Flatanger. Samtidig offentliggjør han ett av oppvarmingsbandene.

– Det er noen billetter igjen som er forbeholdt NA-abonnenter. Men nå gjelds det å skynde seg, for det kommer til å bli utsolgt, sier han og offentliggjør hvem som skal varme opp på jubileet. Og det er Flatangers store sønner i Stiv Kuling.


Her kjøper du NA-billett til jubileumsfesten på Zanzibar Inn

Ved å klikke på linken under får du kjøpt billett til NA og D.D.E.s jubileumsfest på Zanzibar Inn. Billettsalget åpner fredag 19. mai klokken 10!


Han opplyser også at det vil bli satt opp båttransport med Foldafjord fra Namsos tur retur. Til sammen er det 500 billetter som er lagt ut for salg.

– Det er lagt opp til å bli ganske intimt, der det skal være fokus på låtene og historien rundt, sier Riseth.


D.D.E. med eksklusiv konsert på brygga på Lauvsnes

Endelig skal «Zanzibar Inn» synges på Zanzibar Inn

Det tok litt tid. Men nå, over 20 år etter at Idar Lind skrev sangen, kommer endelig «Zanzibar Inn» heim til Lauvsnes.


Ettersom salget har gått unna såpass raskt, vurderes det nå å se på om det er mulig å få utvidet kapasiteten.

– Vi skal se på mulighetene, sier han.