Tre tenåringer til sykehus etter rundvelt

Tre personer ble kjørt til sykehus etter trafikkulykke i Namsos natt til søndag. Politiet mistenker høy fart.

VELTET RUNDT Mye tyder på at denne bilen har hatt høy hastighet da den veltet rundt. Tre ungdommer ble sendt til sykehus etter ulykka.   Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Passasjerer i bilen anses som lettere skadet, og bilfører er sannsynligvis heller ikke alvorlig skadet, melder politiet på Twitter.

Politiet rykket ut til hendelsen 04.21 natt til søndag.

Passasjerene var to menn på 19 og 20 år, mens sjåføren var ei kvinne på 19, opplyser operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt.

Ulykka skjedde på fylkesveg 401 llke nord for Namsos. Bilen er totalskadet og det er mistanke om at kjøring i høy hastighet da ulykka skjedde. Sjåførens førerkort er beslaglagt.

– Bilen er totalvrak og spor på stedet tyder på at det har vært høy fart, sier Letnes

Det er ikke mistanke om kjøring i ruset tilstand.

Promillekontroll og viltpåkjørsel

Ellers har det vært ei rolig natt i Namdalen.

I tidsrommet mellom klokka 01.39  og 02.25 ble det avholdt promillekontroll i Rørvik sentrum. Politiet stoppet fem førere, som alle var edru.

02.50 ble det påkjørt en elg nord for Gjørstadbrua i Snåsa. Elgen løp videre med skader, og viltnemda er varslet. Bilen fikk noen materielle skader.

Stropp i aksling

Mann i slutten av 40-åra ble rundt midnatt fløyet til sykehus etter en ATV-ulykke i Osen. Han kjørte med en redningsvest på seg, og en stropp fra redningsvesten skal ha kommet borti akslingen. Han ble klemt fast mot kjøretøyet da stroppen ble strammet. Det er ikke mistanke om promille, og sak vil ikke bli opprettet.

Skadeomfanget er ukjent, med mannen skal ha ringt og varslet om hendelsen selv.