Om Bjarne Brøndbo og Høyre

Velferdsgoder

Partiskifte Det har stormet rundt Bjarne Brøndbo etter overgangen fra Ap til Høyre.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

Bjarne! I min tøffeste tid i livet var du et lyspunkt. Sønnen min var en av barna på St. Olavs dere underholdt i desember for 17 år siden.

Dagen etter ble han operert for svulst på hjernen. Livet ble snudd på hodet. Årlig var vi på konsert med dere gjennom støtteforeningen. Tror nok vi har sett minst 10 julekonserter og andre forestillinger med dere.

Verdens fineste stjernegutt er min sang. Nå er gutten min blitt 21 år! Senskader gjør at han nå blir delvis ufør. Helt og totalt uforskyldt. Han jobber fra 07.00-15.00 hver dag, men kognitive vansker gjør at ingen ansetter han fulltid selv om han står på 100 prosent hver dag.

Ditt parti Høyre kutter hans muligheter ytterlig. Synes han har fått kuttet og begrenset livet sitt nok!


Skifter side politisk

Bjarne Brøndbo melder seg ut av Arbeiderpartiet

Bare måneder før valget skifter DDE-vokalisten side, og melder overgang fra Arbeiderpartiet til Høyre.

 

Han var fire år da han ble syk. Høyre begrenser også hans mulighet til å bli selvstendig. Skal han og flere lide under de få som misbruker et system som fungerer? Ellers i samfunnet straffes de skyldige ved dom. Nå dømmes uskyldige for sikkerhets skyld for å sikre at de som har mest får enda mer!