Filmøyeblikk som får deg til å kvekke til

Ukas kinofilmer tar oss med til sjøs, ut i verdensrommet og tilbake på skolebenken.

PRISBELØNT FAMILIEFILM Timeplanen går ikke helt som planlagt i filmen «Lærer Frosk», som har norgespremiere i Namsos fredag. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Fredag har «Lærer Frosk» premiere i Namsos. Lisa er åtte år og svært selvstendig. Hun liker sin lærer som heter Frans. Men han bærer på en stor hemmelighet. På grunn av en genetisk feil blir Frans forvandlet til en frosk, både når han vil og ikke. Og det skaper jo litt problemer. Spesielt blir det vanskelig når skolen får en ny rektor som vil at skolen skal bli landets beste.

«Lærer Frosk» er kåret til årets familiefilm i Nederland 2016 og fikk i april publikumsprisen under Barnefilmfestivalen i Kristiansand.

Onsdag hadde den nye «Pirates Of The Caribbean»-filmen «Salazar’s Revenge» premiere. Her møter sjørøverkaptein Jack Sparrow (Johnny Depp) en tøff motsander i Salazar, som er ute etter både Sparrows hode og havguden Poseidons berømte trefork.

Filmen kan ses de kommende dager i Namsos og på kinoene i Grong og Kolvereid søndag.

Grong kino byr dessuten på det prisvinnende dramaet «Min arabiske vår» søndag. Der møter vi Hedi, som skal gifte seg med vakre Khedija. Men så treffer han danseren Rim.

Namsos kino fortsetter å vise animasjonsfilmen «Richard Storken» og «Alien: Covenant», den femte filmen i Ridley Scotts science fiction-serie. Et romskip ankommer et antatt uoppdaget paradis, kun bosatt av humanioden David (Michael Fassbender). Men noen har med seg en blindpassasjer.

Bygdekinoen har ingen visninger i uka som kommer.

HIV O’ HOI Kaptein Salazar (Javier Bardem) jakter etter Jack Sparrow i «Pirates Of The Caribbean: Salazar’s Revenge».  Foto: Film Frame