Mandag åpnet dørene til Rørviks nye kjøpesenter:

– Gir Ytre Namdal en helt ny dimensjon

– Det er ikke hver dag ordføreren får lov til å åpne et nytt kjøpesenter, sa Amund Hellesø før han klippet snora og ønsket folket velkommen inn i Havnesenteret.

Klippet snora Ordfører Amund Hellesø klippet snora på åpning av Havnesenteret tirsdag formiddag. Flere hadde tatt turen for å få med seg den offisielle åpninga, og utover dagen strømmet det på med folk til det nye kjøpesenteret. Styreleder i Havnegata AS, John-Ove Sinkaberg og daglig leder i eiendomsselskapet, Ingvar Settenøy, var med på åpninga. Eiendomsselskapet eies av Havnegata Eiendom AS, Sinkaberg Invest AS og Roger Hansvik AS.  Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Flere hadde møtt opp for å få med seg den offisielle åpninga av Havnesenteret tirsdag formiddag. John-Ove Sinkaberg, styreleder i Havnegata AS, ønsket velkommen og fortalte litt om vegen mot åpning av nytt kjøpesenter.