Bruker sitt eget liv til å fortelle en universell historie om menneskers ulikheter

Et nytt perspektiv på verden

I den kommende filmen «Syn» ønsker Kristin Nordsæther å bryte ned fordommene mot annerledesheten.

Nært portrett: Samboerne Ole Jonas Storli og Kristin Nordsæther er hovedpersonene i filmen «Syn», sistnevntes første store filmprosjekt. Storli er født blind, og i filmen ser Nordsæther nærmere på ulikhetene mellom mennesker og hvordan vi møter synlig annerledeshet med større fordommer enn de vi har inne i oss. FOTO: ELISABETH ANKER JAKOBSEN 

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Gjennom mange år har overhallingen Ole Jonas Storli vært en tydelig profil i det trønderske musikkmiljøet. Til daglig jobber han som produsent i sitt eget studio, men har blant annet spilt sammen med Anders Jektvik, og ble nylig med i folkrockbandet Gåte.