Hva har skjedd mens du sov?

Papiravisene er forsinket i Namdalen i dag. Politiet melder ellers om at det har vært ei rolig natt i Namdalen.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Det har vært ei stille og rolig natt til tirsdag i Namdalen, og politiet forteller at det ikke har kommet inn noen meldinger.

Det har vært tekniske problemer på trykkeriet i natt som gjør at avisene er forsinket i Namdalen. Det gjelder spesielt Ytre Namdal, der det enkelte steder kan være tre timer forsinkelse. Dette skyldes også stort volum av ekstraaviser.

- Det var også problemer i Ytre Namdal i går, som skyldes manglende bud. Vi beklager forsinkelsen. Budselskapet har sagt at de regner med distribusjonen skal være ferdig innen klokken 12 i Ytre Namdal i dag, sier sjefredaktør Kim Riseth i NA.

På våre nettsider kan du lese om at rekordmange løp til toppen av Spillumsfjellet mandag kveld. Du kan også lese saken om at et nystartet firma lanserer nytt boligprosjekt på Skage.

Tirsdag åpner dørene til nye Havnegata kjøpesenter i Rørvik. Her kan du lese om den nye attraksjonen i sjøkanten.

Toppsaken på VG.no tirsdag morgen er om senator John McCain, som sier at Russlands president er en større trussel mot verden enn IS, og at Donald Trump gjør ham nervøs.

Trafikk

Statens vegvesen melder om at fergesambandet mellom Holm og Vennesund på fylkeveg 17 har redusert kapasitet. Det må påregnes ekstra ventetid fra Holm på grunn av stor trafikk.

De melder og om at det på Medjåbrua på Gartlandsneset er manuell dirigering på grunn av asfaltarbeid i periodene: Mandag til fredag fra klokken 05.30 til 19.00.

På fylkesveg 17 mellom Årgård og Hanemo, på strekningen Asp - Namsos er det manuell dirigering på grunn av dekkelegging i periodene: Alle dager fra klokken 06.00 til 19:00.

Været

Her er tirsdagens strålende værmelding for Nord-Trøndelag:

Nordlig bris, på kysten nordøst liten kuling. Oppholdsvær, lange perioder med sol.