Mats Tranås (16) var alene langt til fjells da han hogg seg i leggen.

Måtte gå to timer for å få hjelp

Langt til fjells og med bare hunden som selskap, skulle Mats Tranås fikse ved til bålet. Vedhogsten endte med at øksebladet gikk rett inn i leggen.

HARDHAUS: Mats Tranås hugget seg kraftig i leggen under en fjelltur sist fredag. Såret var så stort at han så leggmuskelen. Han måtte gå to timer for å få hjelp.FOTO: BJØRN TORE NESS 

Da jeg så muskelen i det åpne såret, skjønte jeg det var verre enn jeg trodde.

Mats Tranås
NAMDALSAVISA

JØA: – Først kjente jeg ikke så mye, for kroppen var full av adrenalin. Jeg hadde jo fisket den fisken, og gledet meg til å lage et skikkelig måltid. Da jeg så muskelen i det åpnet såret, skjønte jeg at det var litt verre enn jeg trodde, forteller 16-åringen.