Nytt år, ny turne, ny sang og et Sambandet i sedvanlig storform

Åge Aleksandersen samler hæren til nye tokt

Snart ett år har gått siden Royal Albert Hall i London ble trønderlån for en kveld, som arena for Åge & Sambandets turné-åpning. I år går turen til Eidsvoll.

ÅGE MED SIN HÆR Det er kun dager igjen til årets turneåpning med Åge Aleksandersen & Sambandet. De er sin vane tro godt forberedt. Åge står bak. Fra venstre: Skjalg Raaen, Morten Skaget, Steinar Krokstad, Terje Tranaas, Bjørn Røstad og Gunnar Pedersen.  Foto: Per Midjo

Vi er som en storfamilie der alle har sine oppgaver. Nå er det snart eksamenstid igjen.

Åge Aleksandersen
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: – Like bra det. Det er sånn vi har holdt på siden Sambandet ble kalt inn til repetisjonsøvelse etter 17 års pause i 2003. Nå har vi hatt rep hver eneste sommer siden. Og ingen klager, smiler Åge lunt.