Nytt år, ny turne, ny sang og et Sambandet i sedvanlig storform

Åge Aleksandersen samler hæren til nye tokt

Snart ett år har gått siden Royal Albert Hall i London ble trønderlån for en kveld, som arena for Åge & Sambandets turné-åpning. I år går turen til Eidsvoll.

ÅGE MED SIN HÆR Det er kun dager igjen til årets turneåpning med Åge Aleksandersen & Sambandet. De er sin vane tro godt forberedt. Åge står bak. Fra venstre: Skjalg Raaen, Morten Skaget, Steinar Krokstad, Terje Tranaas, Bjørn Røstad og Gunnar Pedersen. 

Vi er som en storfamilie der alle har sine oppgaver. Nå er det snart eksamenstid igjen.

Åge Aleksandersen
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: – Like bra det. Det er sånn vi har holdt på siden Sambandet ble kalt inn til repetisjonsøvelse etter 17 års pause i 2003. Nå har vi hatt rep hver eneste sommer siden. Og ingen klager, smiler Åge lunt.