Fredelig natt i hele fylket

Les NAs morgenrapport for å få med deg nattens politilogg, de ferskeste nyhetene, trafikkmeldinger og været.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Natt til torsdag er det ingen meldinger fra Namdalen i politiloggen, og operasjonsleder forteller at det har vært ei svært fredelig natt i hele Nord-Trøndelag.

Nyheter

På Namdalsavisa.no kan du lese om at det tok kun tre minutter før årets første laks beit på kroken under starten av laksefiske onsdag kveld. På våre nettsider kan du og lese om at kommunestyrene i Overhalla og Namsos går for heldøgns innkreving av bompenger.

På Trønder-Avisa kan du torsdag morgen lese om at nesten hver tredje ungdom i yrkesfag ender opp uten lærlingplass, og toppsaken på VG.no er at politiet skal avhøre nye vitner i jakten på Birgitte Tengs' drapsmann.

Adressa.no skriver om at sommermåneden juni begynner på aller verste vis med iskald vind, regn og svært lave temperaturer. Men allerede fredag blir det varmere igjen.

Trafikkmeldinger

Statens vegvesen melder om at det er manuell dirigering på fylkesveg 770 ved Mulstadaunet på Nakling, på strekningen mellom Sørlikorsen og Foldereid. Dette på grunn av vegarbeid.

Forsinkelser kan påregnes på grunn av arbeidet som kommer til å vare fram til 3. juni.

Også på fylkesveg 391 ved Medjåbrua, på strekningen mellom Formofoss og Grong er det redusert framkommelighet og manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Det gjelder fra mandag til fredag fra klokken 05.30 til 19.00, fra 31. mai til 13. juni.

Været

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag den første sommerdagen:

Nordvest bris, liten kuling utsatte steder, i kveld minkende. Regnbyger, sluddbyger og snøbyger i høyere strøk.


Stygt tap mot effektivt bunnlag

Namsos-trener Jonas Lian Hansen syntes synd på publikum som kom for å se kampen mot bunnlaget Strindheim 2 i Kleppen onsdag kveld.Folkemøte om stedsutvikling

Ikea satser på Bangsund

Det var et av poengene til bangsundungdommene som holdt et engasjert innlegg om nåtid og framtid på Bangsund.