Ap mener deres budsjettforslag ville «reddet» Helse Nord-Trøndelag

Kunne unngått kuttlista

Med Aps budsjettforslag hadde Helse Nord-Trøndelag unngått helt den dramatiske kuttlista som nå foreligger. Ingvild Kjerkol tror Namdalen er et perfekt utstillingsvindu for partiets politikk og iver for samhandlingskultur.

VALGKAMP: Ingen tvil om at valgkampen har startet for Ap. Foran fra venstre: Britt Helstad, Ingvild Kjerkol, Skjalg Åkerøy og Stian Brekkvassmo. Bak: Arnhild Holstad, Amund Hellesø og Bente Estil. FOTO: Lena Erikke Hatland 

NAMDALSAVISA

Rørvik: Under sommersamlinga for Region Namdal møtte stortingsrepresentant Ingvild Kjerkol (Ap) ordførerne fra sitt parti på Rørvik. Som helsepolitisk talsperson for Arbeiderpartiet tok Kjerkol opp nødvendigheten av å styrke Sykehuset Namsos og viste til partiets alternative budsjettforslag som skal gi 12 milliarder mer til sykehusene kommende stortingsperiode.