Varmet opp til Steinfjellstafetten med Steinfjellet Opp

Slet seg opp bakken

Ei drøy uke før Steinfjellstafetten ble det arrangert motbakkeløp opp Steinfjellet.

på startstreken: Åtte konkurransedeltagere var klare på startstreken for det over fem kilometer lange motbakkeløpet opp Steinfjellet.  Foto: Albert Haukø Devik

Nummer en og to: Jogeir Bjørhusdal (til venstre) var nest raskest, og Jan Morten Rogstad raskest opp Steinfjellet.  Foto: Albert Haukø Devik

NAMDALSAVISA

NAMSSKOGAN: Torsdag ble det for fjerde år på rad arrangert motbakkeløp av Elva/Namsskogan IL. Løpet gikk over fem kilometer, med målgang ved Steinfjell-tunnelen.

Rekordpåmelding

Elleve trimmere og åtte konkurranseløpere tok utfordringa og stilte til start. Det er rekord for arrangementet.

Det ble et hardt, men også solfylt løp både for syklister, løpere og rulleskigående i alle aldersklasser som ville sjekke hvordan formen ligger an før Steinfjellstafetten.

På sykkel var det Bjørn Tore Nordlund, Elva/Namsskogan IL, 16.42, som gikk av med seieren. I løping var klubbkamerat Jan Morten Rogstad sterkest med tiden 26.38, og på rulleski var det Marius Berntsen med tiden 29.01 som var best.

Fornøyd arrangør

Selv var arrangør Aase Irene Klingen Staldvik tilfreds med deltagelsen og gjennomføring av løpet.

– 19 personer påmeldt til sammen skal vi være godt fornøyd med, da også med tanke på at vi aldri har hatt så mange påmeldte før. Været ble også fint akkurat når løpet foregikk, så vi er godt fornøyd, sier Staldvik.

Håper på 20 lag

Det begynner også å komme inn påmeldinger til selve Steinfjellstafetten, og arrangør Trond Brekkvassmo ser tegn på at det vil bli med flere lag i år enn i fjor.

– I fjor var vi nede i tolv lag, så vi håper på en forbedring i år. Vi har nå fått påmeldinger fra lag som ikke deltok det året, blant annet to lag fra Spillum og ett fra Røyrvik. Vi håper på 20 påmeldte lag i år, sier han.

LØP: 1) Jan Morten Rogstad, Elva/Namsskogan IL, 26.38 2) Jogeir Bjørhusdal, Elva/Namsskogan IL 26.58 3) Albert H. Devik, Røyrvik IF 30.16

SYKKEL: 1) Bjørn Tore Nordlund, Elva/Namsskogan IL 16.42 2) Geir Staldvik, Elva/Namsskogan IL 17.17 RULLESKI: 1) Marius Berntsen, Elva/Namsskogan IL 29.01 2) Bjørn Sagmo, Trones IL 31.40

GANGE: Joar Stormo, Elva/Namsskogan IL 45.00.

TRIM UTEN TID: For Elva/Namsskogan: Gunn S. Mellingen, Eva Håpnes, Birgit Johansen, Ingunn S Nordlund, Grethe Finvold, Trond Bertelsen, Mjau Bertelsen, Poi Bertelsen og Frode Bjørhusdal. FOR TRONES: Anita Pedersen og Lech Baral.