Ordføreren i Leka er klar for votering på Stortinget – usikker på møte med Sanner

Til Oslo for å få dommen

Torsdag skal Stortinget fatte vedtak om sammenslåing. Arbeidet med sammenslåing av de fire kommunene Vikna, Nærøy, Leka og Bindal har ikke kommet i gang på grunn av at Leka-ordføreren ikke vil være med på det.

Venter: Ordfører Per Helge Johansen på Leka er klar i talen. Han vil ikke starte arbeidet med å slå sammen kommunene før det kommer pålegg fra Stortinget. Foto: Birger Aarmo 

Jeg kan love at hver og en som stemmer for tvang aldri vil bli glemt. Det er et alvorlig overgrep.

Per Helge Johansen
NAMDALSAVISA

RØRVIK: De fire kommunene som mest sannsynlig blir vedtatt sammenslått 8. juni, har blitt oppfordret til å samarbeide og sette i gang arbeidet mot ei sammenslåing. Ifølge ordfører i Vikna, Amund Hellesø, har ikke det skjedd.