Hva har skjedd mens du sov?

Kun ei melding fra Namdalen i nattens politilogg.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Lørdag morgen informerer politiet om at det har vært ei rolig natt i Namdalen. Det er noen meldinger fra resten av fylket - men kun ei fra vår region.

Meldinga kom klokken 23.28, og personen som ringte til politet klagde på motorsykler og ATV'er som kjørte fort rundt om kring i Namsos sentrum.

En patrulje dro for å se etter dem, men fant ingen. Ellers forteller operasjonsleder om at det har vært ei rolig natt i hele fylket.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om Kjell Erik Nordby og roer Helge Heggland som dro om bord en laks på hele 22,1 kilo. Du kan og lese om ordføreren på Leka, som er spent før vedtaket om kommunesammenslåing skal fattes på Stortinget torsdag.

På nettsidene til Trønder-Avisa kan du lese saken om at DNB kan få norgeshistoriens største gruppesøksmål i fanget, og toppsaken på VG.no lørdag morgen er at det er unntakstilstand når Cardiff forbereder seg til årets største fotballkamp.

Været

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag lørdag:

Søraust eller skiftende bris. Perioder med litt regn sør for Steinkjer, ellers stort sett oppholdsvær. I kveld stort sett oppholdsvær i hele Trøndelag. Utrygt for lokal tåke i sør.


Bitene faller på plass for Ola Mæles hyttelandsby

Nå sjøsettes Skorovas

Daglig leder Knut Berger i Skorovas skriver avtaler så blekket spruter om dagen. Det betyr at spaden snart går i jorda og hyttelandsbyen i gruvebyen begynner å ta form.Rekordresultat for SinkabergHansen

SinkabergHansen dobler resultatet etter rekordsterkt fjorår.