Namsos og Rørvik tapte i Trondheim

Både Namsos og Rørvik måtte reise heim fra Trondheim uten poeng lørdag.

To av Rørvik-spillerne ble utvist i andre omgang. Her blir den første av dem, Ole Thorsen, vist det røde kortet.   Foto: Mats Ivar Sandmo

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Namsos tapte 0-1 mot Trygg/Lade, mens Rørvik gikk på en skikkelig smell og tapte 1-5 for NTNUi da begge lag spilte bortekamp i Trondheim lørdag. NIL gikk dermed på sitt tredje strake tap.

Lite sjanser

Baklengsmålet i Namsos-kampen kom etter et kvarter, da den ellers solide målvakta Andrej Novak tabbet seg ut. Resten av den første omgangen styrte Trygg/Lade, og Namsos skapte ikke en eneste målsjanse.

I andre omgang ble det mer jevnspill, og NIL spilte seg fram til noen sjanser. Både Magnus Aasbø og Kai Rune Edvardsen kunne ha utlignet, men ingen av dem hadde marginene på sin side. Dermed ble sluttresultatet 1-0 til heimelaget.

Raknet på slutten

Rørvik holdt stand til like før pause da de møtte studentlaget fra NTNU, men da satte bortelaget inn 1-0. Rett etter sidebytte utlignet Kenneth Indergård for Rørvik, og rødtrøyene hadde flere sjanser etter det. Men det var ikke ufortjent da NTNUi økte til 2-1 i det 67. minutt.

Da Rørvik fikk to spillere utvist i løpet av to minutter, henholdsvis spillerne Ole Thorsen og Mario Nordly, ble det håpløst å hente inn ledelsen. I stedet utnyttet NTNUi overtallet, og vant hele 5-1 mot Rørvik.

Det var mange hengehoder i NIL-leiren under trener Jonas Lian Hansens pauseprat.  Foto: Mats Ivar Sandmo