To personer falt i elva

Natt til søndag falt to fiskere ut i Namsen.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Klokken 01.18 fikk politiet melding om at to personer hadde falt i Namsen. Raskt etterpå kom beskjeden om at de har kommet seg på land.

De to uheldige var menn, en i 20-årene og en i 30-årene, og uhellet hadde skjedd like ved Ranemsbrua. Personene hadde vært i båt, men gått i land på nordsia for å fiske fra et berg og sklidd ut i vannet.

De var kalde etter den ufrivillige svømmeturen, og ble kjørt til legevakta for kontroll.

Feststøy i Nærøy

Klokken 01.09 natt til søndag kom det melding om musikkstøy fra en adresse på Kolvereid. Politiet dro til stedet, og beboer fikk muntlig pålegg på lydnivå.

Litt senere, klokken 01.50, kom det ei ny melding om støy fra annen adresse på Kolvereid. Også der dro en patrulje til stedet, og ga beskjed om at festdeltakerne måtte dempe seg.

Det kom ingen meldinger fra verken den første eller den andre adressen i ettertid.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese saken om at Namdalen bygde mye i Nord-Norge. Du kan og lese om hvordan det gikk da både Namsos og Rørvik reiste til Trondheim for bortekamper lørdag.

På Trønder-Avisa kan du lese om at to personer ble knivstukket i Verdal natt til søndag, og du kan lese om at de 5.000 publikummere i Folkeparken får ros fra politiet for å ha oppført seg bra.


Terrorangrep i London

Sju personer er drept, og 48 er skadet etter nattens tragiske hendelser i London.


Været

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag søndag:

Skiftende bris, nordaust opp i frisk bris på kysten. Skyet eller delvis skyet, oppholdsvær. Fra i ettermiddag regnbyger og utrygt for torden i sør. I kveld dreining til nordvest bris. Litt regn og yr, lokal tåke.