Rolig natt for politiet

Her er NAs morgenrapport for 2. pinsedag.
NAMDALSAVISA

Det har vært en rolig natt for politiet. Operasjonsleder Bård Krogstad i Trøndelag politidistrikt har ingenting å vise til i politiloggen når NA ringer tidlig mandag morgen.

Aftenposten skriver at IS har tatt på seg skylden for terrorangrepet i London som så langt har kostet sju mennesker livet.

Namsosingene Anita Stene og dattera Leah Martine Lysberg befant seg to kilometer unna da byen igjen ble rystet at et terrorangrep.

VG melder at Saudi-Arabia, Egypt, Bahrain og De forente arabiske emirater kutter alle sine diplomatiske bånd til Qatar.


Den eldste frisørsalongen i Rørvik feirer 35 år:

– En tur til Inger gjør susen

Kundene er ikke i tvil: Hos Inger Walaunet trives de godt – og frisøren selv er fortsatt like glad for å ta imot kunder etter 35 år.

 

Yr melder i dag stort sett overskyet vær i Namdalen. I Namsos vil det bli noe regn fra morgenen av, før det regnet vil gi seg utpå formiddagen. Utover kvelden er det er det muligheter for at sola vil titte fram.I Ytre Namdal vil det bli overskyet og noe regn med temperaturer på fra åtte til ti grader. I Lierne og Røyrvik vil det bli regn og en temperatur på rundt sju grader. I løpet av dagen vil regnet gi seg, og det vil her bli noe sol på kvelden.