Barnehage på tradisjonell langtur

Kolvereid barnehage har en tradisjon der de går fra Kolvereid over fjellet til Hofles. I år var intet unntak.

SJEKK DEN UTSIKTA Dette var utsikta til Kolvereid barnehage da de inntok lunsjen på fjellet under turen fra Kolvereid til Hofles.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Onsdag 31. mai var det duket for den årlige turen for skoleklubberne i Kolvereid barnehage der de gikk fra Kolvereid og over fjellet til Hofles.

– Dette er en årlig tradisjon som gjennomføres sammen med barnehagen og barna som skal starte på skolen samme året. Foreldrene er hjertelig velkommen til å være med også noe som mange benytter seg av. Vi gikk fra barnehagen klokka 10, og undervegs var det overraskelser og natursti, forteller pedagogisk leder på Tyrirota i Kolvereid barnehage, Marianne Dille.

Lunsjen ble inntatt på fjellet, før turen gikk ned til Trollborga.

– Der ble det blant annet gjemt et brev og etterfulgt av en skatt fra trollet på Trollborga. Noe alle barna syntes var utrolig spennende. Det ble en flott tur sammen med flotte skoleklubberne, sier Dille.